Домашен сос песто

26/08/2016
"Песто по домашно му - остава само да го опитате с препечена филийка хляб "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 519
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагате олио в блендера, колкото да покрие перките, добавяте и чесъна и пускате за минутка.

След това добавяте магданоза, босилека и още малко мазнина.

Овкусявате със солта, черния пипер и балсамикото или оцетът.

Трябва да ви се получи хомогенна смес.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Теодора Мещерова
В оригиналното песто не се слага балсамов оцет! Оригиналното песто се прави със зехтин, не с олио! И не видях нито пармезана, нито кедровите ядки! Това не е абсолютно никакво песто!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв