Пуешко руло

Пуешко руло
Снимка: Рафаела Искрова
1 / 2
28/08/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
85 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се слага между стреч фолио и се начуква, докато се изтъни.

Овкусява се с черен пипер и сол. От изброените продукти се приготвя плънка, която се слага в единия край на месото и се навива на руло.

Рулото се овива с бекон, нарязан на лентички. Пече се на 160 градуса до готовност.

Още топло се поръсва с настърган кашкавал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: