Пица Чоризо с три вида сирена

31/08/2016
"Главозамайваща пица, от която непременно ще си вземем поне 3 парчета и ще си ги изядем с апетит!"
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо337
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маята се разтваря в охладеното мляко с една много малка щипка захар, след това разбиваме яйцата.

В голям съд омесваме брашното, разтворената мая, яйцата и олиото до получаване на меко тесто /не е нужно да втасва/.

Тестото се разделя на две /количеството е за две тави/, намазваме ръцете с олио и разтегляме до някъде. Поставяме го в намазнена тава и се раздърпва.

Пицата се намазва с кетчупа, след това се добавя предварително настърганият кашкавал, топеното сирене и Моцарелата. Отгоре нареждаме салама Чоризо и поръсваме с маслините и царевицата.

Пече се в загрята фурна на 200 градуса около 15-20 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар