Свинско месо с доматено-чеснов сос
Svinjsko meso sa sosom od paradajza i belog luka
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Яхния»Свинско месо с доматено-чеснов сос

Свинско месо с доматено-чеснов сос

Ирина МариноваИрина Маринова
Новак
13403129
Свинско месо с доматено-чеснов сос
Снимка: Ирина Маринова
1 / 5
31/08/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Вкусните манджи се познават отдалеч, още по аромата!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязва се месото на хапки, запържва се.

В отделен дълбок съд се запържва 1 ч.л. с връх брашно, добавя се един настърган домат и 350 мл вода.

Добавят се настърганият морков, счуканият чесън, бульона и подправките.

Ври 10 минутки и се прибавя свинското.

Ври още 5-10 минутки, слага се пресният магданоз и една бучка масълце, за да не се образува коричка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: