Пилешка кавърма с моркови
Pileća kavarma sa šaragrepom
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Кавърма»Пилешка кавърма с моркови

Пилешка кавърма с моркови

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k9k5
Пилешка кавърма с моркови
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 2
06/09/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"С пресни зеленчуци от градината кавърмата става неустоима!"

Необходими Продукти

  • пилешки гърди - 500 г
  • моркови - 3 бр
  • лук - 2 - 3 глави
  • гъби - 1 малко бурканче
  • домати - 300 г (от консерва)
  • чушки - 2 бр. (червена и зелена)
  • черен пипер
  • червен пипер
  • чубрица
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди нарязваме на кубчета. Лука нарязваме на едри парчета, чушките, морковите и гъбите също на по едри парчета.

Запържваме месото в дълбок тиган с малко олио, после следват лука, морковите, чушките и гъбите.

Поръсваме от чубрицата и черния пипер и сипваме една чаша вода. След като изври водата кавърмата е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: