Бърз винен кебап

06/09/2016
Албена Асенова
отАлбена АсеноваМастър Шеф63575620845
"Класически винен кебап, който обаче се приготвя за нула време "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 670
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на средно големи късчета и го задушаваме в малко олио и вода. Като побелее прибавяме лука нарязан на филийки.

Като се задуши поръсваме с червен пипер, прибавяме 1-2 лисчета дафинов лист, разбъркваме и наливаме виното. Оставяме ястието малко да поври след което прибавяме ситно нарязаните домати (може и от консерва) и ориза.

Доливаме вода, подправяме със сол и остаеяме ястито да ври до като оризът омекне. Накря подправяме с черен пипер. Сервираме по желание с пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар