gotvach.bg»Рецепти»Морски Дарове»Мезета»Задушени миди в масло и бяло вино

Задушени миди в масло и бяло вино

Задушени миди в масло и бяло вино
Снимка: Веселина Константинова
1 / 5
11/09/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Ароматно и изтънчено предястие, което ви препоръчваме да поднесете с добре изстудено бяло вино!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете мидите и ги сложете в подходящ съд за готвене. Добавете маслото и бялото вино.

Похлупете съда и оставете на слаб котлон, докато мидите поемат соса, като ги разбърквате от време навреме. Овкусете със сол.

Сервирайте с подходяща напитка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
55
40
30
20
11
Дай твоята оценка: