Крем от извара

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
692
6k
1k
2k
6
11/09/2016
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 019
  • Преглеждания за месеца96
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изварата се размесва и разбива с една кафена чашка пудра захар и ванилията. Желатинът първо се накисва в малко вода, после се разтваря на водна баня.

Белтъците се разбиват отделно с останалата пудра захар и сметаната. След това всичко се смесва.

Прибавят се и бисквитите натрошени на не много едри парченца. Сместа се разбърква отново и се разпределя в купички, чиито стени и дъно сме намокрили предварително.

Купичките се слагат в хладилник за да се стегне кремът. При поднасяне десертът се гарнира с плодове.

Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
6.28 лв.
Виж ››

Голяма и много удобна за готвене купа миксер. Разбийте сместа ръчно или с помощта на пасатор - и по двата начин няма да има пръски наоколо. Купата миксер има двоен капак и силиконови крачета за стабилност при разбъркване.

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар