Паламуд с лимонов сок

Паламуд с лимонов сок
Снимка: Vildan Ahmedova
1 / 5
17/09/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
"Лятото си отиде, но бирата и паламудът ще ни напомнят за морето!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, рибата паламуд се почиства добре.

Нарязва се на парчета, после се поръсва със сол и се маринова с лимонов сок.

Оставя се да отлежи за 1-2 часа в хладилника, покрита с фолио.

Овалва се в брашното и се пържи в загрята мазнина до златист цвят.

Поднасяме с резени лимон и чаша бира.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: