Паламуд с лимонов сок

17/09/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру215784777216
"Лятото си отиде, но бирата и паламудът ще ни напомнят за морето!"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 814
  • Преглеждания за месеца598
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • паламуд - 2 бр.
  • олио - за пържене
  • лимонов сок
  • лимони - резени
  • брашно - за овалване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, рибата паламуд се почиства добре.

Нарязва се на парчета, после се поръсва със сол и се маринова с лимонов сок.

Оставя се да отлежи за 1-2 часа в хладилника, покрита с фолио.

Овалва се в брашното и се пържи в загрята мазнина до златист цвят.

Поднасяме с резени лимон и чаша бира.

Добър апетит!подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар