Черешки Сладки

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
1k12k3k8k12
Черешки Сладки1 / 3
18/09/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
10
"Импровизирани сладки черешки, които свършват по-бързо от истинските череши"

Необходими Продукти

  • краве масло - 125 г
  • орехи - 1 и 1/2 ч.ч. смлени
  • пудра захар - 1 ч.ч.
  • ванилия - 2 капсули
  • чаени бисквити - 1 опаковка (200 г)
  • сладкарска боя - червена и жълта
  • захар - кристална
  • борови иглички
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото и пудрата захар се разбиват на пухкав крем. Бисквитите се смилат на дребно. Смесват се с крема и се разбърква. Добавят се орехите и ванилията. Всичко се обърква и се омесва тесто.

От него се оформят малки топчета с големината на череша.

В две купички или кутийки се разтварят червената и жълтата боя. Едната половина от топчетата се потапят в червената боя, а другата половина в жълтата.

След това веднага се овалват в кристална захар.

Използват се борови иглички за оформяне на дръжките на черешките.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: