gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Мезета»Ароматен телешки език в масло

Ароматен телешки език в масло

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
3083k6831k3
Ароматен телешки език в масло
Снимка: ГЕРГАНА ЯНКОВА
1 / 2
10/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции2
"Такова ароматно мезе за чудо и приказ трябва да бъде сервирано с най-доброто червено вино и консумирано само в добра компания!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете добре телешкия език.

Сварете в подсолена вода с дафинов лист.

Разтопете маслото на тиган и прибавете езика.

Запържете мезето за 1-2 мин. със сол, черен пипер и кимион на вкус, за да поеме от аромата им.

Ароматният телешки език в масло е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: