Свински котлети с боб и картофи в гювеч

27/09/2016
"Обожаваме вкуса на това ястие, обожаваме го - толкова просто, ароматно и ... съвършено "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо599
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете котлетите и ги запечете на тиган с малко мазнина. Слагат се в гювеча.

В малко мазнина се задушава лукът, добавя се доматеното пюре, брашното, червеният пипер и се налива около 800 мл вода.

След като заври, се изсипва в гювеча. Добавят с останалите подправки, нарязаните на кубчета картофи и сухите чушки. Затваря се с капака и ястието се готви на 180 градуса за около 1 час и 30 минути.

Прибавя се свареният боб и след още няколко минути ястието е готово.

Адаптирано от Манджичките на Joliеподобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар