Свинско със зеленчуци, кисели краставички и маслини

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
27/09/2018
"Два часа стояхме пред фурната и чакахме ястието да се сготви Това бяха най-хубавите два часа от живота ни "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо88 182
  • Преглеждания за месеца2040
  • Преглеждания за седмицата532
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки пържоли и се задушава в малко олио. Прибавят се гъбите, нарязани на филийки.

Изсипват се в гювеча и се прибавят краставичките и празът, нарязани на колелца.

След това се добавят маслините и чушките, нарязани на жулиени.

Добавя се виното] водата и подправките. Разбърква се внимателно и се покрива с капак.

Свинският гювеч се пече на 180 -200 градуса за около 2 часа.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
пенчо клисуров
Два часа...полезно и вкусно..по рецептата.благодаря !
3
0