Свинско със зеленчуци, кисели краставички и маслини

27/09/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Два часа стояхме пред фурната и чакахме ястието да се сготви Това бяха най-хубавите два часа от живота ни "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо56 988
  • Преглеждания за месеца698
  • Преглеждания за седмицата128
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки пържоли и се задушава в малко олио. Прибавят се гъбите, нарязани на филийки.

Изсипват се в гювеча и се прибавят краставичките и празът, нарязани на колелца.

След това се добавят маслините и чушките, нарязани на жулиени.

Добавя се виното, водата и подправките. Разбърква се внимателно и се покрива с капак.

Ястието се пече на 180 -200 градуса за около 2 часа.подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

magdanozka
magdanozka
13.11.2018 11:56
Доста добре се получи.Вкусотия.
0
0
пенчо клисуров
Два часа...полезно и вкусно..по рецептата.благодаря !
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв