gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Гювечета»Овчарско гювече със сирене

Овчарско гювече със сирене

28/09/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции1
"Вкусно по селски!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се загрява олио и към него се добавя ситно нарязан лук и чесън. Щом омекнат се прибавят нарязаните печени червени чушки да се запържат.

Овкусяваме със сол и черен пипер, прибавя се настърган домат. Разбърква се и прехвърляме в гювече, което е намазано с масло.

Отгоре се натрошава сирене и се чуква едно яйце Печем в студена фурна 180 градуса с вентилатор за 20 минути.

Сервираме топло поръсено с щипка червен пипер и люта чушка. Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: