Овчарско гювече със сирене

ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру204184774915
"Вкусно по селски!"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции1
  • Преглеждания общо31 192
  • Преглеждания за месеца139
  • Преглеждания за седмицата139
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се загрява олио и към него се добавя ситно нарязан лук и чесън. Щом омекнат се прибавят нарязаните печени червени чушки да се запържат.

Овкусяваме със сол и черен пипер, прибавя се настърган домат. Разбърква се и прехвърляме в гювече, което е намазано с масло.

Отгоре се натрошава сирене и се чуква едно яйце Печем в студена фурна 180 градуса с вентилатор за 20 минути.

Сервираме топло поръсено с щипка червен пипер и люта чушка. Добър апетит!подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари (1)

Величка  Калева
Гювечето ви ми хареса. Прибавям и сок от туршия - камбички, карфиол, морков, която съм правила със захар, сол и оцет.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв