Паниран свински дроб с лимон
Pohovana svinjska džigerica sa limunomBreaded Pork Liver with Lemon
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Мезета»Паниран свински дроб с лимон

Паниран свински дроб с лимон

Паниран свински дроб с лимон
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
29/09/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
"Готови сме да зарежем каквато работа имаме, да грабнем по една бира и да дойдем, само ни кажете къде"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете свинския дроб на подходящи парчета. Накиснете го в студена вода, за да се отстрани кръвта. Ако има жилки, също ги отстранете. Отцедения дроб сварете за 4-5 мин.

Загрейте олиото в подходящ съд за пържене. Разбийте яйцата, потопете всяко парче дроб в брашно, след това в яйце и накрая в галета.

Изпържете до златисто от всички страни. Потапям го най-напред в брашно, за да се подсуши, ако все още има течност по него.

Овкусете със сол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: