Уникално сочни пържолки със сирене
Jedinstvene sočne šnicle sa sirom
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Уникално сочни пържолки със сирене

Уникално сочни пържолки със сирене

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
6957k2k8k5
Уникално сочни пържолки със сирене
Снимка: Сия Рибагина
1 / 5
03/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции5
"Шок рецепта!!! Тези пържолки са истинско изкушение за любителите месари. Ние вече тичаме към магазина за още месо, вижте защо.."

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на пържоли, сложете в плик и начукайте, за да ги изтъните. Почистете и нарежете малка глава кромид лук на дребно.

В купа сипете млякото, сложете лука, подправете с малко пипер и кимион и сложете пържолите. Покрийте и оставете в хладилник да се мариноват за няколко часа, като периодично ги обръщате, така че всяка пържола да се маринова добре.

Преди печене извадете месото, отцедете от течността и махнете остатъците от лук, които са полепнали по месото. Оставете пържолките в чиния за 30 минути на стайна температура. Поръсете всяка пържола с едро смлян черен пипер, сол и малко кимион. С ръка разтрийте месото, така че подправките да се набият в месото.

Вземете топеното сирене и намажете с него всяко парче месо, но само от едната страна. Вземете плик за печене и сложете в него пържолите, завържете и сложете в тавичка.

Задушавайте месото на 180 градуса за 45 минути, след което извадете тавичката, отрежете плика и го разтворете леко, колкото да се открие месото. Върнете тавата във фурната до запичане и придобиване на приятен цвят на месото за около 10-15 минути.

За любителите на пикантния вкус може да овкусите пържолите преди печене с щипка лют пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 11
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: