Сурова торта Горски плод
Torta Šumsko voćeWild Berries Raw Cake
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Сурова торта Горски плод

Сурова торта Горски плод

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
6957k2k14k5
Сурова торта Горски плод
Снимка: Сия Рибагина
1 / 5
05/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
8
"И следващия път, когато правите торта, запомнете - по-добре пет торти с една свещичка, отколкото една торта с пет свещички"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете карамеления сос, като сложите захарта в тиган и я карамелизирайте до гладък карамел, сипете сметаната и сложете маслото. Разбъркайте до разтопяване и махнете от котлона.

Направете крема, като сложите в купа сметаната, пудрата захар и крема сиренето. Разбъркайте внимателно със шпатула, не използвайте миксер, защото сметаната ще се отпусне и втечни и после по-трудно ще стегне.

В тава наредете на дъното половината бишкоти, залейте ги с карамеления сос.

Върху тях наредете бисквитите, поръсете с половината горски плодове и сложете половината от крема, разпределете по цялата повърхност и изравнете.

Върху крема сложете останалите бишкоти, покрийте с останалия крем и украсете с плодовете.

Оставете в хладилника да се охлади и стегне за 6 часа.

Плодовете може да ги замените по ваш избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
59
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Права си с тези заглавия става все по трудно, докато намериш подходящо и да го няма. Аз много харесвам този тип торти лесни и вкусни.
05.10.2016 12:33
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Защо сурова торта да е :) защото всичко е готово ли?
05.10.2016 12:24
1
Покажи всички подкоментари