Пилешка супа с крутони

Пилешка супа с крутони

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3767051
Пилешка супа с крутони
Снимка: Лидия - Гери
1 / 3
08/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции3
"Класическа пилешка супа с лека крутонова закачка - за вкус и настроение"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 2 бутчета, сварени
  • лук - 1 глава кромид
  • моркови - 1 бр.
  • фиде - 1 шепа
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
  • за крутоните -
  • 2 - 3 филии стар хляб, масло, шарена сол.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера се сипва вода да заври заедно с нарязаният лук и рендосания морков.

След това се добавят предварително сварените бутчета и обезкостени, фидето, сол и черен пипер.

Вари се около 20 минути или до сваряването на всички продукти. Поръсва се с магданоз.

Отделно се приготвят крутоните , като хлябът се реже на малки кубчета и се запържва в сгорещено масло.

Поръсват се е шарена сол. След като са готови, се добавят към пилешката супа при сервиране.

Пилешката супа с крутони е готова.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: