gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Колбаси»Аламинути»Кренвирши с топено сирене

Кренвирши с топено сирене

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k6k2k7k6
Кренвирши с топено сирене
Снимка: Добринка Петкова
1 / 5
20/06/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6
"Колко от вас са хапвали кренвиши с топено сирене или кашкавал като деца?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете кренвиршите и на всеки направете разрез. Във всеки поставете парченца от топеното сирене.

Наредете ги в намаслена тава и запечете на 200 градуса за десетина минути. Разбийте яйцето. Към него добавете настъргания кашкавал и щипка черен пипер.

Разпределете сместа върху кренвиршите. Допечете кренвиршите, докато се запекат.

Сервирайте аламинута с гарнитура по избор.

Кренвиршите с топено сирене са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: