gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пълнени пилешки бутчета с гъби

Пълнени пилешки бутчета с гъби

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k6k2k7k6
Пълнени пилешки бутчета с гъби
Снимка: Добринка Петкова
1 / 4
20/06/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Малко сръчност и търпение ви гарантират ароматно ястие, с което ще впечатлите дори и най-капризните гости"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свалете внимателно кожата на бутчетата, като срежете костта, без да я махате от кожата.

Свалете месото и го нарежете на ситно. Към него добавете нарязаните на дребно гъби, лук и настъргания кашкавал.

Добавете подправки по избор и с получената смес напълнете кожите.

Закрепете отворите с клечка за зъби и ги подредете в тавичка. Поръсете ги със сол, червен пипер и къри.

Отгоре ги полейте с малко олио и печете на 180 градуса около 1 час.

Пълнените пилешки бутчета с гъби са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: