Пълнени пилешки бутчета с гъби

Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Малко сръчност и търпение ви гарантират ароматно ястие, с което ще впечатлите дори и най-капризните гости "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
  • Преглеждания общо4 410
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свалете внимателно кожата на бутчетата, като срежете костта, без да я махате от кожата.

Свалете месото и го нарежете на ситно. Към него добавете нарязаните на дребно гъби, лук и настъргания кашкавал.

Добавете подправки по избор и с получената смес напълнете кожите.

Закрепете отворите с клечка за зъби и ги подредете в тавичка. Поръсете ги със сол, червен пипер и къри.

Отгоре ги полейте с малко олио и печете на 180 градуса около 1 час.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар