Наденички с ориз, гъби и моркови

10/10/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Ароматна наденица на фурна, която изисква домакинът да извади най-хубавото си домашно бяло вино "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 701
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете наденицата в тавичка, поръсете я с малко олио и запечете.

Извадете наденичките и в същата тава добавете нарязания на ситно лук и морков. Върнете във фурната.

След като се позапържат, добавете гъбите (нарязани на дребно), спанака и ориза.

Налейте вода (600 мл) и добавете подправки на вкус. Сложете наденичките отгоре и върнете обратно във фурната.

Оставете ястието да се запече и остане на мазнина. Поръсете с нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар