Рибно филе пане

Рибно филе пане

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
6957k2k8k5
Рибно филе пане
Снимка: Сия Рибагина
1 / 3
10/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
"От нас да го знаете - това панирано рибно филе изпива два пъти повече бира, отколкото си мислите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте белтъците с щипа сол на сняг.

Рибните филета поръсете със сол и черен пипер.

В купа сложете бирата, добавете малко сол, пипер и брашното. Разбийте до хомогенна смес, след което добавете белтъците.

Разбъркайте внимателно със шпатула, така че да запазите сместа пухкава и въздушна.

Потопете всяко филе в сместа, отцедете и сложете в загрята мазнина да се изпържат.

Отцедете върху домакинска хартия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: