Свинско със зеленчуци, сметана и топено сирене

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
10/10/2016
"Точно в този момент можем да се съсредоточим само върху това невероятно вкусно, ароматно ястие и абсолютно нищо друго "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 401
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки и ги овкусете със сол и черен пипер. Нарежете чушките и морковите на ивички. Гъбите нарежете на филийки, а патладжана - на полумесеци.

В средата на намаслена тава сложете месото. Отстрани разпределете зеленчуците-първо гъбите, след това чушките, до тях морковите, патладжана, зеления боб и граха и царевицата.

Сипете малко вода и олио и завийте с фолио. Печете на 200 градуса около 35 минути или до омекване на месото и зеленчуците.

Свалете фолиото и отгоре подредете парченца топено сирене. Залейте със сметаната и върнете във фурната за 5-6 минути, колкото да се разтопи сиренето.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар