Кремсупа Две в едно

10/10/2016
"И художниците имат място в кухнята, особено ако носят сърце на кулинари "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо565
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кремсупа с тиква:
Тиквата се обелва и почиства от семките. Всички зеленчуци се нарязват и се слагат в тенджера. Покриват се с вода и се варят до готовност. Пасират се с 100 мл от бульона на пюре. Добавя се от сметаната до нужната гъстота, като се бърка непрекъснато. Овкусява със сол и зехтин.

Кремсупа с тиквички:
Тиквичките се измиват и им се отстраняват краищата. Всички зеленчуци се нарязват и се слагат в тенджера. Покриват се с вода и се варят до готовност. Пасират се с 100 мл от бульона на пюре. Добавя се от сметаната до нужната гъстота, като се бърка непрекъснато. Овкусява се с сол и зехтин.

Крутони:
Хлябът се нарязва на малки кубчета. Поръсват се със сол и зехтин. Разстилат се в тава с хартия и се пекат в загрята фурна на 200 градуса до златист цвят.
Сервират се отделно към супата.подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар