Моята домашна пица Четири сезона
gotvach.bg»Рецепти»Пица»Моята домашна пица Четири сезона

Моята домашна пица Четири сезона

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k6k2k5k6
Моята домашна пица Четири сезона
Снимка: Добринка Петкова
1 / 2
07/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции2
"За какво ви е да ходите в пицария, като вкусна пица Четири сезона може да си приготвите и вкъщи?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Замесете тесто от изброените продукти. Оставете да втаса за 1 час. Разделете тестото на две или три части.

Разточете една част на кръг с големината на тавата. Намажете я с доматено пюре, поръсете с босилек или други подправки по ваш избор.

Настържете една част от кашкавала и поръсете върху доматеното пюре.

Мисловно разделете пицата на четири части. В едната подредете мортаделата, в другата - гъбите, нарязани на филийки, третата - прошутото, а в четвъртата чукнете внимателно яйцата.

Поръсете обилно с кашкавал и оставете пицата да почине за 15 минути.

Печете на 200 градуса около 20 минути.

Моята домашна пица Четири сезона е готова.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: