gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли с гъби и топено сирене

Свински пържоли с гъби и топено сирене

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
3083k6852k3
Свински пържоли с гъби и топено сирене
Снимка: Admin
1 / 3
13/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4
"Неостаряваща класика, която често присъства на трапезата ни"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пържолите, ако има нужда начукайте с дървено чукче. Овкусете с подправките (сол, черен пипер, червен пипер, кимион и чубрица) и оставете настрана, за да ги поемат.

През това време нарежете гъбите на полумесеци, а лука на кубчета.

В намазнено йенско стъкло се редят първо свинските пържоли, след това топеното сирене, лукът и гъбите. Редите и следващия ред така, докато свършат продуктите.

Заливате със сметана и слагате в предварително загрята фурна за 1ч. и 30мин. на 250 градуса.

По желание гарнирате с варен ориз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: