Пържено свинско месо с много лук

12/10/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1425138114414
"Ретрото отново е на мода, в кулинарията също "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо45 698
  • Преглеждания за месеца1652
  • Преглеждания за седмицата934
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг
  • лук - 3 глави кромид
  • чубрица
  • черен пипер
  • червен пипер
  • олио
  • сол
  • за гарнитурата
  • картофи - 700 г
  • лук - 3 стръка пресен
  • оцет
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме месото на малки кубчета. Слагаме в тиган и запържваме от всички страни. Добавяме една кафена чаша вода. Когато поизври малко водата, добавяме и нарязания на полумесеци лук.

Така се запържва, докато остане на мазнина. Поръсваме със черен пипер, чубрица и щипка червен пипер. Готовото месо разпределяме в чинии и гарнираме със салата от варени картофи, пресен лук и резен лимон.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар