Сарми със свинско месо в крок пот

12/10/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач377192281
"Уникално вкусни сарми, които си заслужават чакането "
Приготвяне20 мин.
Готвене360 мин.
Общо380 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо766
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете месото на много дребни кубчета, запържете го, докато смени цвета си. Добавете ситно нарязания кромид, след това гъбите, нарязани на дребно и накрая ориза. Бъркайте непрекъснато, докато оризът смени цвета си.

Добавете подправките и налейте 200 мл вода. Оставете на котлона, докато оризът поеме цялата течност. Оставете плънката леко да се охлади и завийте сармите. Подредете ги в уреда за бавно готвене или в обикновена тенджера, сложете чиния отгоре, сложете капака и варете до готовност.

В уреда стават за около 5-6 часа, в обикновена тенджера за около 1 и 30 мин. на слаб огън.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар