gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Задушено кисело зеле

Задушено кисело зеле

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4512k2k1k5
Задушено кисело зеле1 / 2
14/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
5
"Тайната на ароматното кисело зеле е скрита в свинската мас, от нас да го знаете"

Необходими Продукти

  • кисело зеле - 1.5 кг
  • свинска мас - 150 г
  • брашно - 50 г препечено
  • червен пипер - 5 г
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Зелето нарязвате на ситно и го намачквате добре.

Поставяте го заедно с маста и червения пипер в тенджера и задушавате на средно силен огън, докато остане на мазнина.

Разбърквате с брашното, изсипвате в тавичка и допичате още няколко минути задушеното кисело зеле.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: