Подлютена свинска супа
Zaljućena svinjska supa
gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска Супа»Подлютена свинска супа

Подлютена свинска супа

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4512k2k1k5
Подлютена свинска супа
Снимка: Monika Ivanova
1 / 4
27/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции5
"За почитателите на пикантната кухня - една супа, която ще ви стопли набързо!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на малки късчета и се запържва за 2-3 минути в мазнината.

След това доливате литър и половина вода и изпечените и обелени, нарязани на дребно люти чушки, лука и моркова.

Посолявате, сипвате доматения сок и варите докато продуктите омекнат.

Тогава добавяте и другите подправки на вкус и фиде, колкото обичате и оставяте свинската супа още 3-4 минути на котлона.

Подлютената свинска супа е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: