gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Чушки Бюрек»Чушки бюрек с много плънка

Чушки бюрек с много плънка

Чушки бюрек с много плънка
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
1 / 4
13/10/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6
"Чушките бюрек трябва да са много, ама наистина много и вкусна плънка, иначе защо ще си даваме зор да ги приготвяме"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете, обелете и изчистете чушките от семенника. В тиган загрейте малко мазнина и чукнете яйцата. Бъркайте докато леко се сгъстят.

Прехвърлете яйцата в купа и ги объркайте с натрошеното сирене. Добавете нарязания на ситно магданоз, чесън и разбъркайте отново. Разрежете чушките от едната страна по дължина и разтворете.

От едната страна сложете от плънката и с другата захлупете. Пригответе си панировката в три купички. Панирайте всяка чушка в брашно, после в разбитите яйца и накрая в галета.

Сложете чушките бюрек в поднос и преди пържене потопете отново в разбитите яйца. Изпържете от двете страни и ги извадете върху кухненска хартия. Сервирайте с любимата салата!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
58
42
30
20
10
Дай твоята оценка: