gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пилешка Супа»Пилешка супа без застройка

Пилешка супа без застройка

19/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Бистра пилешка супа - за сгряване на душата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете ситно наразяните или настъргани моркови и лук в олиото за 10-тина минути.

Сложете вода в тенджера и я оставете да заври, сложете цялото парче пилешко месо и добавете сол. Оставете да заври и отпенвайте, ако е необходимо.

Когато пилето е почти готово, добавете задушените на дребно лук и моркови.

Оставете да поври 10 минути, извадете пилето и добавете фидето, черния пипер, чубрицата и натрошените пилешки бульони.

Махнете кожата на пилето, обезкостете го и го накъсайте на дребни парченца, върнете месото в тенджерата и оставете за 2-3 минути, колкото да заври.

Сервирайте пилешката супа поръсена с пресен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
40
31
21
10
Дай твоята оценка: