Лесни гювечета

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
6957k2k11k5
Лесни гювечета
Снимка: Сия Рибагина
1 / 4
19/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
5
"Важно е вечерята да се приготвя лесно, да е вкусна и засищаща - ето и нашето предложение"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете лука на полумесеци. Гъбите отцедете и нарежете на по едри парчета.

Сиренето натрошете, кашкавала настържете, а наденицата нарежете на четвъртини. Сложете във всяко гювече по лъжица олио, намажете дъното и стените му.

Във всяко на дъното сложете малко наденица, отгоре подредете малко лук и гъби, над тях сложете сирене, подправете със пипер и чубрица.

Разпределете останалите парчета наденица, поръсете всяко с настъргания кашкавал и разпределете смлените домати.

Сложете във фурната и печете на 180 градуса около 30 минути, след което чукнете във всяко по едно яйце и допечете още 10 минути до готовност на яйцата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: