Орехово реване

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k6k2k6k6
Орехово реване
Снимка: Добринка Петкова
1 / 3
21/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции12
"Плановете ни за днес? Да преядем със сочно реване"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера.

Накрая прибавете ядките и разбъркайте на ръка. Изсипете сместа в продълговата тава - 38 х 25 см.

Печете на 180 градуса за 20-25 минути. Извадете и оставете реването да се охлади.

Пригответе сиропа от водата и захарта, като го оставите да ври 5-6 минути.

Прибавете ванилията и оставете за няколко минути да се охлади. Залейте студения блат с топлия сироп.

Ореховото реване е много сполучливо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: