Панирани домашни пилешки филета
Breaded Homegrown Chicken FilletsDomaći pohovan pileći file
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Панирано Пиле»Панирани домашни пилешки филета

Панирани домашни пилешки филета

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k9k5
Панирани домашни пилешки филета
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 3
21/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"Уникално вкусни панирани филенца, които ви гарантират незабравими мигове с приятели"

Необходими Продукти

  • пилешки гърди - около 1 кг домашни
  • яйца - 4 бр.
  • соев сос - 1 к.ч.
  • бульон - 2 бр. пилешки
  • брашно
  • панировка - 1 пакет готова
  • олио
  • черен пипер
  • сусам - по желание
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме филето на тънки парчета, които на по-дебелата част начукваме. В купа стриваме бульоните и разтваряме със соевия сос, може да добавите малко олио.

Хубаво обърквате филетата със маринатата и оставяте за поне 30 минути. В дълбок тиган с повече олио панирате филетата, като първо леко овалвате в брашно, яйца и сухата панировка. Ако желаете добавете сусам в панировката и оваляйте.

Пържете до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: