Панирани домашни пилешки филета

21/10/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1361137813884
"Уникално вкусни панирани филенца, които ви гарантират незабравими мигове с приятели "
Приготвяне35 мин.
Готвене35 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 136
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • пилешки гърди - около 1 кг домашни
  • яйца - 4 бр.
  • соев сос - 1 к.ч.
  • бульон - 2 бр. пилешки
  • брашно
  • панировка - 1 пакет готова
  • олио
  • черен пипер
  • сусам - по желание
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме филето на тънки парчета, които на по-дебелата част начукваме. В купа стриваме бульоните и разтваряме със соевия сос, може да добавите малко олио.

Хубаво обърквате филетата със маринатата и оставяте за поне 30 минути. В дълбок тиган с повече олио панирате филетата, като първо леко овалвате в брашно, яйца и сухата панировка. Ако желаете добавете сусам в панировката и оваляйте.

Пържете до златисто.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар