gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Пълнени Хлебчета»Стар хляб с вкусна плънка

Стар хляб с вкусна плънка

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4532k2k2k5
Стар хляб с вкусна плънка
Снимка: Monika Ivanova
1 / 2
27/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Изостанал ви е хляб и се чудите какво да направите. Бързо във фурната!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чудесен начин да употребите изостанал хляб, без значение колко е той и под каква форма.

Аз разполовявам една питка, махам средата и мажа горната и долната кора с плънка.

Плънката се прави, като нарязани на дребно шунка и гъби се запържват за 2 минути в масло. През това време разбийте яйцата и натрошете сиренето в тях.

Чесънът се стрива на паста, магданозът се реже на ситно, кашкавалът се настъргва и всичко се разбърква хубаво.

Мажете пълнения хляб и печете на фурна на 220 градуса за около 20 минути.

Старият хляб с вкусна плънка се изяжда за секунди.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: