gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Шоколадов Сладкиш»Шоколадов сладкиш с бяла глазура

Шоколадов сладкиш с бяла глазура

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
4453k7222k2
Шоколадов сладкиш с бяла глазура
Снимка: Gergana Tsvetanova
1 / 4
22/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
"Луди сме по шоколадовите сладкиши и ни личи"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта, олиото и киселото мляко. Добавя се пресятото с какаото и бакпулвера брашно.

Сместа се прехвърля в намаслена и набрашнена тава за печене. Блатът се пече на 180 градуса за 30 минути. В тенджерка се смесват захарта, водата, маслото и какаото.

С охладения сироп се залива изстиналия сладкиш. На водна баня се разтопява шоколадът с олиото и се залива шоколадовия сладкиш.

Украсява се с разтопен бял шоколад.

Шоколадовият сладкиш с бяла глазура е много ефектен десерт.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: