Сочно телешко по градинарски
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Яхния»Сочно телешко по градинарски

Сочно телешко по градинарски

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k5k5
Сочно телешко по градинарски
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 3
28/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции6
"Обещаваме ви, че толкова сочно телешко не сте опитвали досега - с най-свежите зеленчуци от градината"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате младото телешко на порции.

Всички зеленчуци нарязвате на кубчета, а лука - на по едри парчета.

В тенджера слагате олио и леко запържвате месото, след което добавяте и зеленчуците и позапържвате с тях /без домата и картофите/.

Сипвате червения пипер и доливате с вода, захлупвате с капак и оставяте да ври на слаб огън.

След час опитайте месото и ако е почти сварено, добавете домата и нарязаните картофи, сол на вкус и подправките. Така оставете да ври още, докато се свари напълно месото и картофите.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: