Пълнен геврек

Пълнен геврек1 / 2
28/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции1
"Защо да ядете обикновен геврек, когато може да си приготвите тази вкусотия?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбата се нарязва на филийки и се задушава на котлона с малко масло.

Взимате готов геврек и го разрязвате през средата. Долната му част се намазва с малко крема сирене, а отгоре се реди кашкавал, готовата гъба се реди отгоре.

Геврекът се затваря, поставя се в плоска тава, а в средата се чуква яйцето. Запича се на добре загрята фурна до готовност.

Доматът за соса се пасира и се затопля на котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: