Печени свински ребра

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
6957k2k7k5
Печени свински ребра
Снимка: Сия Рибагина
1 / 8
24/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене70 мин.
Общо80 мин.
Порции3
"Тези ароматни печени свински ребра ще гарнираме със свежа салата, а на всички ще пожелаем - Наздраве"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете чесъна и счукайте с малко сол в хаванче.

Прехвърлете в купа, сложете зехтина, мед и всички подправки. Разбъркайте, вземете едно цяло или две по-малки парчета свински ребра.

Намажете ги с получената смес и хубаво я втрийте с ръце в месото и кокала.

Сложете парчетата в тава, сипете чаша вода и завийте тавата с алуминиево фолио.

Загрейте фурната на 180 градуса и запечете свинското за час, след това махнете фолиото и допечете още 10 минути до златисто-кафяв загар на месото.

Поднесете Печените свински ребра с картофи или зелена салата.

Рейтинг

5 9
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: