Печена тиква за Хелоуин с месо и сини сливи

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
1511
1415
1545
5
31/10/2016
"Невероятно вкусна комбинация от сладко и солено, която е чудесна идея не само за Хелоуин "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 320
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и изрежете горната част с дръжката на капаче от тиквата, извадете семената и меката част на тиквата, леко осолете и оставете настрана.

Накиснете сливите в топла вода и нарежете месото на кубчета.

Лука нарежете на едри полумесеци, в дълбок тиган първо леко запържете месото след което добавете лука и също запържете. Овкусете с всички подправки и напълнете тиквата с месото, лука и сините сливи.

Похлупете с капака и сложете да се пече на умерена фурна. Печете до запичане на тиквата и месото.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Сия Рибагина
Сия Рибагина
01.11.2016 21:26
Изглежда добре, само не разбрах кое и е Хелоуинското?
0
1
Topato
Topato
15.12.2016 12:04
Тиквата
2
0