Азиатска мусака
Azijska musakaAsian Moussaka

Азиатска мусака

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4512k2k1k5
07/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
"Как ли изглежда мусаката, но в азиатски вариант? Опитайте и ще разберете?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушавате лука заедно с каймата, добавяте ориза и бъркате, докато стане стъклен.

Заливате с 4 .ч.ч. вода и посолявате на вкус.

Мусаката се запича в тава, докато остане само на мазнина.

Тогава се поръсва с магданоз и черен пипер, отгоре се нареждат кръгчета домати и настъргвате кашкавала.

Оставяте за още десетина минути във фурната.

Азиатската мусака е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: