Равиоли в бутер тесто

Елена Стефанова Йорданова
отЕлена Стефанова ЙордановаНовак
"Обичате ли кулинарните експерименти с вкусен край?"
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции10
  • Преглеждания общо731
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете равиолите по указание на пакета. Пресните равиоли се варят за 2-3 минути. Сложете ги в гевгир да се изцедят от водата. В купа пасирайте филаделфията,
прясното мляко, солта и босилека. Добавете рендосания кашкавал. Начупете орехите на ситно и ги прибавете към сместа.

Сложете изцедените равиоли и внимателно разбъркайте. Включете фурната на 200 градуса да загрее. В набрашнена тавичка сложете единият лист бутер тесто. Върху него изсипете сместа и я разпределете равномерно. Покрийте с другия лист тесто. С пръсти притиснете краищата на двата листа тест, за да затворите плънката.

Разбъркайте жълтъците и намажете. Изчакайте да засъхне жълтъкът и с остър нож на горният лист направете прорези. Сложете в загрятата фурна и печете около 30 минути до готовност на тестото.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни рецепти