Начин на приготвяне
Сварете равиолите по указание на пакета. Пресните равиоли се варят за 2-3 минути.
Сложете ги в гевгир да се изцедят от водата.
В купа пасирайте филаделфията, прясното мляко, солта и босилека. Добавете рендосания кашкавал. Начупете орехите на ситно и ги прибавете към сместа.
Сложете изцедените равиоли и внимателно разбъркайте. Включете фурната на 200 градуса да загрее.
В набрашнена тавичка сложете единият лист бутер тесто. Върху него изсипете сместа и я разпределете равномерно.
Покрийте с другия лист тесто. С пръсти притиснете краищата на двата листа тест, за да затворите плънката.
Разбъркайте жълтъците и намажете. Изчакайте да засъхне жълтъкът и с остър нож на горният лист направете прорези.
Сложете в загрятата фурна и печете около 30 минути до готовност на тестото.
Равиолите в бутер тесто са много вкусни.