gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кебап»Свинско месо с гъби, лук и домати

Свинско месо с гъби, лук и домати

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
Свинско месо с гъби, лук и домати1 / 3
06/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
3
"Не жалете лука, не спестявайте от месцето и не прекалявайте с огъня - това са тайните на тази вкусна гозба"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото измиваме и нарязваме на хапки. Запържваме в олио до зачервяване заедно с нарязания на ситно лук.

След това прибавяме ситно нарязан чесън, почистени и нарязани на филийки гъби, брашно / 1с.л./, настърганите домати и 1 ч. ч. топла вода.

Подправяме с черен пипер и сол на вкус и прибавяме няколко резенчета лимон. Варим ястието на умерена температура, докато остане почти на мазнина.

Преди да свалим от котлона ръсваме чубрица на вкус. Поднасяме с картофено пюре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: