Пълнени пилешки крилца

07/11/2016
"Да, звучи пипкаво, но е страшно вкусно и си заслужава да се опита "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции10бр.
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 081
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ще ви е необходимо само средната част от крилцата. В единият край с нож направете прорез на месото до кокала. Отлепете месото и с пръсти го избутайте да стигне до другият край. Обърнете месото така, че кожата да отиде от вътре.

Получавате джобче, което виси на двете тънки кокалчета. Посолете външната страна.

Нарежете на ситно всички продукти за плънката. Сложете щипка черен пипер и ако е необходимо, посолете. С малка лъжичка напълнете всички джобчета, като внимавате да не ги откъснете от кокалчетата.

Панирайте първо в брашно, потопете в разбитите яйца и оваляйте хубаво в галета. Изпържете крилцата от всички страни в загрято, но не много горещо олио.

Извадете за кратко върху кухненска хартия. Увийте кокалчето с фолио и ги сервирайте топли.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Plesneva
Plesneva
07.11.2016 22:04
Бях ги забравила,мега яките :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв