Телешко филе със зеленчуци

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
25/04/2009
"Ароматно телешко със зеленчуци, на което въобще няма да се опитваме да устоим и втора порция ще си сипем даже "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 109
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме броколите на розички и ги бланшираме за 3 мин. , след което ги отцеждаме.

Нарязваме доматите на две, а царевичните кочанчета на – парчета, лютивите чушлета – на ситно.

Нарязваме месото напречно на влакната на тънки парчета.

Смесваме соевия и рибния сос с лимоновия сок. Чесъна почистваме и накълцваме. Смесваме всичко с месото и оставяме да престои около 5 мин.

В загрята мазнина изпържваме месото, което предварително сме отцедили от марината.

Добавяме броколите и царевицата, леко запържваме, прибавяме доматите, маринатата и чушлетата.

Поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар