Предястие Коледен венец

Предястие Коледен венец

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
08/11/2016
"Празниците идват с много настроение и вкусотии, приготвени от сръчни и изобретателни кулинарки"
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 849
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа натрошете сиренето. Добавете крема сиренето, смачкания чесън и черен пипер. Размесете хубаво. Нарежете копъра на ситно, а кашкавала настържете.

Сложете в три чинийки - червен пипер, кашкавал и копър. От сместа с влажни ръце оформете топчета (по желание може да поставите в средата орехова ядка).

Оваляйте една част в червения пипер, една част в копъра и една част в кашкавала. Оставете в хладилника за 1 час. В чиния подредете топчетата под формата на венец.

Украсете с клонки копър, сухите чушки и праза. Страхотно мезе, както за студена ракия, така и за домашно червено вино.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар