Гювеч със свинско

13/11/2016
"Звучи ли ви като покана за обяд?"
Приготвяне15 мин.
Готвене250 мин.
Общо265 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 248
  • Преглеждания за месеца396
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювеч

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки и го сложете в сгорещено олио. Щом месото се запечата от всички страни, добавете нарязания лук и разбъркайте.

Когато лукът омекне, махнете от огъня и го изсипете в голям съд. Изцедете фасула и граха от водата и ги прибавете към месото.

Обелете, измийте картофите и ги нарежете на едро. Измийте, почистете и нарежете останалите зеленчуци. Прибавете и тях към месото.

Добавете рендосани домати, овкусете и разбъркайте. Изсипете ястието в глинен съд и сипете около 100 мл вода.

Затворете и печете 1 час на 200 градуса и още 3 часа на 180 градуса.

Готовият гювеч поръсете с пресен магданоз.

Професионален трион за рязане на месо 40cm
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионален трион за рязане на месо 40cm
47.80 лв.
Виж ››

Ако обичате месни ястия, вероятно често приготвяте такива у дома. Още по-лесно ще ви е с професионален нож за рязане не месо. Остър, удобен за употреба, практичен. С нож за месо в ръка готвенето е фасулска работа.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар