Крилца върху канапе от карамелизирани моркови със сметана

13/11/2016
"Светът е голям и вкусотии дебнат отвсякъде "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо579
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Полейте пилешките крилца със соев сос. Овкусете ги със сол и ги оставете за около 20 мин.

Наредете крилцата в тава за печене. Добавете маслото и ги намажете със соева глазура. Изпечете ги до златист загар.

Почистете морковите и и ги настърже на едро ренде. Загрейте зехтина в тиган, добавете морковите, 2 с.л. соев сос и меда. Гответе, докато се карамелизират и омекнат.

Полейте ги със сметаната , овкусете със сол и гответе още 1-2 минути. Отстранете готовите моркови.

Поднесете крилцата, подредени върху канапе от карамелизирани, сметанови моркови.

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар